Välkommen till säsong 2021

Kl 10.00-17.00 kassan stänger 16.00

21-30 juni  Djurpark, Bad, Karuseller begränsat antal öppna karuseller pris 395 kr per person alla under 1m fri entré.

1 juli -15 aug öppet dagligen hela parken alla attraktioner pris 495kr per person  alla under 1m fri entré. (Tvådagars biljett som gäller sammanhängande dagar 595kr)

16-29  Augusti Djurparken öppet dagligen   Djurpark och Bad Pris 300kr per person alla under 1m fri entré.

21-22  Augusti Torsdag- Söndag   Djurpark, Karusell, Bad pris 395kr

23-27  Augusti Måndag – Söndag   Djurpark, Bad 300kr

28-29  Augusti Torsdag- Söndag   Djurpark, Karusell, Bad pris 395

30Augusti – 30 September  Djurparken öppet dagligen kl 10:00-16:00 pris 195kr

Juli hela parken öppen alla dagar i veckan.

 

Välkomna till oss med en ökad hänsyn och respekt för varandra 

Vi är övertygade att röra på sig ute i friska luften gör oss gott. Ölands djur och nöjespark är till största delen en utomhus park med stora grönytor och gott om plats. Vi följer självklart de rekommendationer som kommer från regering och Folkhälsomyndighet och nedan följer de punkter vi vidtagit för att ge våra gäster och medarbetare en så hänsynsfull öppning vi kan.

 • Vi ber gäster som känner av förkylningssymtom att stanna hemma, i övrigt gäller rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten
 • Vi ber er hålla avstånd till varandra
 • Vi har begränsat antal sittplatser vid restaurangen samt gett gott om plats mellan borden
 • Vi har installerat stationer runt om i parken med handsprit samt möjlighet att tvätta händer (vi rekommenderar dig även att ta med egen handsprit)
 • Vi har personal som kommer hjälpa våra gäster att undvika folksamlingar
 • Vi har anpassat kösystemet för att undvika trängsel
 • Bra att veta om bad

  • Under rådande omständigheter vill vi att du som gäst ska känna dig trygg med att besöka vårt bad och njuta av sommarvärmen. Badet är en utomhusanläggning med stora ytor. Enligt WHO överlever coronaviruset inte heller i pooler med den klormängd som den vi har på badet.
  • Vi skyltar noggrant vid ingång till badet, omklädningsrum och vid vattenrutschkanorna om att det är viktigt att ta ansvar och hålla avstånd även vid bad och lek i solen. Badvärdar kommer även möta gäster vid ingången i starten av dagen för att informera om att sprida ut sig på området, och detta arbete kommer även pågå under dagen för att uppmärksamma våra gäster om rådande situation.
  • Den som besöker poolområdet måste bada i badbyxor, baddräkt, bikini eller burkini.
  • De allra minsta använder badblöja.
  • Poolen är uppvärmd och brukar ligga mellan 22-25 grader, men temperaturen kan variera beroende på väder.
  • Vi förbehåller oss rätten att stänga av delar eller hela poolområdet vid reparationsarbeten, rening, ogynnsam väderlek etc. Kompensation betalas då ej ut.

Folkhälsomyndigheternas riktlinjer om att hålla avstånd kommer säkerställas genom anvisningar för köer vid matställen samt att personal som finns tillgängliga i parken

Vi håller oss löpande uppdaterade om via Folkhälsomyndigheten och regering och välkomnar våra gäster.

Följ hemsida för dagliga förändringar, Force Majeure. Vi är också beredda på att agera och fatta nya beslut ifall situationen skulle förändras. Med vänliga hälsningar Ölands Djur och Nöjespark.

Parkeringsavgift 60kr heldag.  Reservation för ändring av datum/priser kan förändras se daglig info på www.olandsdjurpark.com