Event och spännande möten för företag

Med en djur- och nöjespark som inramning finns oändliga möjligheter för små, stora, annorlunda, vanliga och exotiska möten. Med scener och lokaler som tar allt från några stycken upp till flera tusen hjälper vi till att arrangera ett inspirerande möte.

När du vill inspirera anställda och kunder med ett evenemang som samlar tankarna och viljorna under ett gemensamt ”tak” har vi en optimal, formell inramning i vår park, kombinerat med våra möjligheter att skjuta till aktiviteter och happenings som ger evenemanget det där lilla extra. Låt inlevelse och upplevelse gå hand i hand!

Bjud in dina anställda, kunder eller medlemmar är ett oslagbart sätt att visa sina uppskattning. Här finns mängder av möjligheter att få era nära och kära att må bra. En familjedag i parken är naturligtvis också ett utmärkt sätt att profilera företaget eller organisationen genom att ”synas” på olika sätt i anläggningen.

Gör som Scania, Flygt, Tarkett, Scan-KLS, Hyresgästföreningen, NTF i Kalmar län och många andra företag, fackföreningar, Lions, Borgholms och Mörbylånga kommuner- ordna en heldag fylld med nöje, spänning, avkoppling och glada skratt ihop för personal, medlemmar, kunder och vänner.

Vi skräddarsyr alla arrangemang och vi har gott om plats, för nästan hur många besökare som helst. Vi ordnar utställningar av produkter, reklamkampanjer, ”kick off”-arrangemang och temadagar -allt efter just dina önskemål. Vi har tydliga bevis på att en heldag för företaget på Ölands Djur & Nöjespark ger mycket mer än en sedvanlig firmafest eller kundträff.

Vi kan pryda hela vår 44 tunnland stora anläggning med just ditt budskap, från dina företagsflaggor utanför entrén till tryckt information vi utgången. Överallt får du berätta om ditt företag och dess tjänster.

Vi tillhandahåller utrymmen för demo och produktvisningar i alla tänkbara former.

En normal dag under sommaren har vi runt 5000 besökare.  Om du funderar på att göra något för din personal, medlemmar eller kunder, kan det ju inte vara en nackdel om tusentals andra också får ta del av det. Att synas och informera omgivningen är ju trots allt en av de viktigaste delarna i ett företags marknadsföring oberoende om det handlar om intern eller extern marknadsföring. Varför inte då passa på att kombinera de båda?

Tänk på att vi sedan 40 år tillbaka är experter på att erbjuda glädje och uppfylla förväntningar. Att vi lyckas med det bevisar bland annat våra alltmer ökande besökssiffror. Under en säsong har vi mer än 300 000 gäster. Alla är de på jakt efter förnöjelse, spänning, äventyr och annorlunda upplevese.

Kan Du tänka dig en mer stimulerande miljö som omramning till din verksamhet?

Vi erbjuder specialpriser i maj och augusti månad. Välkommen med din förfrågan, så berättar vi mer. Du är också hjärtligt välkommen till oss, på en förhandsvisning!

Med vänlig hälsning
Ölands Djur & Nöjespark

Kontakta oss för mer information och referenser.