Karuseller för hela familjen

Här finner ni karuseller för både stora och små. Förutom karuseller hittar ni verkligen allt som ska finnas på ett klassiskt nöjesfält.

Förutom att åka dessa häftiga och spännande karuseller kan man fiska i fiskdamm, kasta bollar, spela på chokladhjul och mycket mycket mer.

Vi har karuseller för alla åldrar, tycke och smak. Efter avslutad tur ställer man sig sist i kön om man vill åka mer. Karuseller kan ev bytas ut under säsong. Våra längdbegränsningar på attraktionerna är för ditt/dina barn/barns säkerhet. “Säkerheten är viktig för oss! Alla våra attraktioner är kontrollerade av Salwéns och godkända av berörda myndigheter.”

Slänggungan går runt runt och det kittlar sådär härligt i magen och passar för barn i alla åldrar. Den går även lite upp och ner. Det är en mycket omtyckt attraktion som vi varmt rekommenderar.

Brake dance går åt alla möjliga håll och det kittlar gott i magen då turen tar fart, saktar ner, snurrar och går rakt om vartannat. En otroligt rolig attraktion där man får kämpa för att hålla koll på vart man är.

Samba Tower är en mycket bra attraktion för er som vill se lite mer av parken då den går lite högre upp och inte går så fort. Passar både föräldrar och små barn som vill åka en tur tillsammans.