Just nu söker vi världens bästa personal.

Är du en serviceperson som gillar att stå i rampljuset, ung som äldre. ?
Om du svarat ja på frågan så är chansen stor att det är just dig vi letar efter!
Att arbeta på Ölands Djur- och Nöjespark är en erfarenhet och oftast inte likt andra arbeten. En ”äventyrare” är vårt ansikte ut mot gästerna. Oavsett tjänst och befattning så är varje arbetspass som en föreställning, där våra medarbetare spelar huvudrollen. Vem vet, det är kanske just dig vi letar efter?

Säsongstjänster
Under sommarsäsong arbetar många säsongsmedarbetare på Ölands Djur- och Nöjespark. Många återkommer år efter år, vilket vi ser som ett tecken på att arbetet på Ölands Djur- och Nöjespark är roligt och givande. Trots många återkommande medarbetare rekryterar vi inför varje sommarsäsong nya medarbetare till en mängd olika tjänster.

Som ”Äventyrare” får du ge service till många gäster under en säsong. Många personer gästade oss förra året för att uppleva en av årets gladaste dagar och det som får ett Ölands Djur- och Nöjesparksbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från biljettkassor till restauranger. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att bemöta och ge service till alla våra gäster och som förstår att ett leende hinns med även i de mest stressade situationer. Vi värdesätter också initiativtagande, noggrannhet och förmågan att vara lyhörd för våra gästers behov. Även arbetslivserfarenhet är meriterande. För vissa av våra tjänster krävs speciell utbildning eller erfarenhet.

Ansökning sänd mail på jobb@olandsdjurpark.com

I mailet anger du personuppgifter, utbildning, språkkunskaper, arbetslivserfarenhet, referenser, önskade tjänster samt ett personligt brev. Förbered dig gärna innan genom att skriva en personlig presentation i format word och ta fram de handlingar du kan tänkas behöva för din ansökan. Skriv om du kan hela sommarlovet eller under period.

Tänk på att Ölands Djur- och Nöjespark ställer krav på att alla som anställs skall ha fyllt 16 år!