Vårsolen har kommit till Öland och vi har öppnat djurparken omsorgsfullt alla helger i juni.

Endast Djurparken öppen  19/6 -27/9 mellan klockan 11:00 -16:00    Pris 195 kr per person alla under 1 meter fri entré.

Välkomna till oss med en ökad hänsyn och respekt för varandra

Vi är övertygade att röra på sig ute i friska luften gör oss gott. Ölands djur och nöjespark är till största delen en utomhus park med stora grönytor och gott om plats. Då stora delar av parken inte omfattas av begränsningen 50 personer kommer vi öppna upp för möjligheten att besöka delar av vår park. Vi följer självklart de rekommendationer som kommer från regering och Folkhälsomyndighet och nedan följer de punkter vi vidtagit för att ge våra gäster och medarbetare en så hänsynsfull öppning vi kan.

  • Vi ber gäster som känner av förkylningssymtom att stanna hemma, i övrigt gäller rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten
  • Vi ber er hålla avstånd till varandra
  • Vi har begränsat antal sittplatser vid restaurangen samt gett gott om plats mellan borden
  • Vi har installerat stationer runt om i parken med handsprit samt möjlighet att tvätta händer (vi rekommenderar dig även att ta med egen handsprit)
  • Vi har personal som kommer hjälpa våra gäster att undvika folksamlingar
  • Vi har anpassat kösystemet för att undvika trängsel

Folkhälsomyndigheternas riktlinjer om att hålla avstånd kommer säkerställas genom anvisningar för köer vid matställen samt att personal som finns tillgängliga i parken

Vi håller oss löpande uppdaterade om via Folkhälsomyndigheten och regering och välkomnar våra gäster. Vår högsta prioritet är alltid våra medarbetare/djur och våra gästers säkerhet.

Följ hemsida för dagliga förändringar, Force Majeure. Vi är också beredda på att agera och fatta nya beslut ifall situationen skulle förändras. Med vänliga hälsningar Ölands Djur och Nöjespark.

 

Vi återkommer med datum då hela parken är öppen (Djur+Bad+Karuseller stängt) Pris  Kr/pers. 

Alla under 1 meter fri entré i betalande sällskap.

2 dagarsbiljett köpes direkt i entrén och gäller sammanhängande dagar för en person kr.

En betald entré under högsäsong på Ölands djur- och nöjespark innebär fri entré på vattenlandet, fria åkturer på nöjesfältet och fri tillgång till att besöka alla djuren. Tivolit/bad öppet 11:00-17:00.

Parkeringsavgift 60kr heldag.  Reservation för ändring av datum/priser kan förändras se daglig info på www.olandsdjurpark.com