Arbeta på Ölands Djur- och Nöjespark!
Är du en serviceperson som gillar att stå i rampljuset?
Om du svarat ja på frågan så är chansen stor att det är just dig vi letar efter!
Att arbeta på Ölands Djur- och Nöjespark är speciellt och oftast inte likt andra arbeten. En ”Djurparkare” är vårt ansikte ut mot gästerna. Oavsett tjänst och befattning så är varje arbetspass som en föreställning, där våra medarbetare spelar huvudrollen. Vem vet, det är kanske just dig vi letar efter?

Säsongstjänster
Under sommarsäsong arbetar över 200 säsongsmedarbetare på Ölands Djur- och Nöjespark. Många återkommer år efter år, vilket vi ser som ett tecken på att arbetet på Ölands Djur- och Nöjespark är roligt och givande. Trots många återkommande medarbetare rekryterar vi inför varje sommarsäsong nya medarbetare till en mängd olika tjänster.

Som ”Djurparkare” får du ge service till många gäster under en säsong. Många personer gästade oss förra året för att uppleva en av årets gladaste dagar och det som får ett Ölands Djur- och Nöjesparksbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är ofta mötet med trevlig personal – i allt från biljettkassor till restaurangköer. Därför söker vi dig som är en naturlig glädjespridare, som tycker om att bemöta och ge service till alla våra gäster och som förstår att ett leende hinns med även i de mest stressade situationer. Vi värdesätter också initiativtagande, noggrannhet och förmågan att vara lyhörd för våra gästers behov.

De grundläggande formella kraven för att jobba hos oss är att du är minst 17 år. Även arbetslivserfarenhet är meriterande. För vissa av våra tjänster krävs speciell utbildning eller erfarenhet.

Ansökningsblankett

I formuläret anger du personuppgifter, utbildning, språkkunskaper, arbetslivserfarenhet, referenser, önskade tjänster, arbetsperiod samt ett personligt brev. Obs bifoga även bild på dig samt CV i mailet. Förbered dig gärna innan genom att skriva en personlig presentation i format word och ta fram de handlingar du kan tänkas behöva för din ansökan, eftersom ansökningstiden är begränsad.

Tänk på att Ölands Djur- och Nöjespark ställer krav på att alla som anställs skall ha fyllt 17 år!

Förklara lite vem du är och varför du är intresserad av att jobba hos oss på sommaren. Skriv även med när du kan börja jobba och till när du kan tänka dig att jobba